Sider

10. mai 2012

5 UKER!!!

Hallo hallo alle sammen!
Har ikke noe skikkelig spesielt å blogge om, men tenkte bare å informere dere om at idag er det nøyaktig 5 uker igjen av mitt utvekslingssår! Helt sykt å tenke på. Dette året har gått så fort, tror egentlig ingen forstår hvor fort det har gått før de har vært i situasjonen selv! Tenk, for et år siden satt jeg og sa nesten hver dag:"Nå er det bare 3 mnd igjen til jeg drar!". Og nå sitter jeg på slutten av hele utvekslingen. Helt merkelig! Jeg kan ihvertfall skrive under på at jeg har hatt et fantastisk minnerikt år fylt av oppturer og nedturer. Jeg har vokst på dette året å blitt mer selvstendig og ansvarlig. Jeg har fått venner for livet og en familie nummer to! Jeg har rett og slett vært uendelig heldig med hvor jeg endte opp! Hehe, husker da jeg fikk telefonen fra Explorius som spurte meg om jeg hadde hørt om Sin City!? Da tenkte jeg bare, oisann hvordan skal dette gå, meg i Las Vegas liksom. Så for meg alle de store casinoene og hotellene og alt det andre man forbinder med Las Vegas. Men dette året har forandret betydningen av Las Vegas for meg for alltid. Det har liksom blitt mitt andre hjem, og jeg tror egentlig aldri at jeg kan klare å se på L.V som kun den store gamblerbyen igjen! Hehe, men det er jo bare positivt!


Jeg er så takknemlig til Mamma og Pappa, for at de lot meg dra avgårde som minstemann i huset. At de turte å sende meg avgårde uten egentlig helt å vite hva det var de sendte meg til! Tusen Takk! Jeg er også takknemlig for alle de som hadde troen på meg og som gledet seg på mine vegne! For et fantastisk år har jeg iallefall hatt! Ingenting kan sammenlignes!


Nå høres det jo nesten ut som om jeg er helt ferdig med året, MEN det er jeg ikke! Ikke helt enda, så nå skal jeg nyte de neste 5 ukene jeg har igjen her! Være med alle de flotte menneskene jeg har blitt kjent med her! Oppleve en haug til og bare ha det helt fantastisk gøy den siste tiden før jeg til slutt vender snuten østover mot Karmøy igjen!


Jeg anbefaler utveksling på det sterkeste til nye studenter som tenker på å reise avgårde! Selv om det virker skummelt å reise avgårde helt på egenhånd så er det SÅ verdt det!! Ta sjangsen, du kommer ikke til å angre! Det er og blir et minne for livet!!

Until Next Time!

Astrid

2 kommentarer:

  1. Ja, tenk i dag er det kun 1 mnd til du starter på himreiså :) Klem fra mamma

    SvarSlett
  2. Glede meg te du komme him!

    SvarSlett