Sider

28. mai 2012

Ein liten stor oppdatering!

Hei hei alle sammen!
Har ikke blogget særlig ofte i det siste, så nå tenkte jeg det var på tide å oppdatere dere litt! I forrige uke var det jo 17.Mai og Norges nasjonaldag! Den måtte jo feires selv om jeg var på den andre siden av kloden! Derfor bestemte jeg, Camilla, Kristin, Brittany og Jencynn oss for å ha en aldri så liten sleepover midt i skoleuken! Det var skikkelig morsomt, vi lagde t-skjorter med Norges flagg på og Kristin stod opp og lagde en skikkelig god frokost til oss alle! Vi hadde på oss t-skjortene på skolen og senere på dagen var vi inviterte til et arrangemang av Sons Of Norway som skulle være i Boulder City. Så vi dro dit, og der traff vi både nordmenn og amerikanere med norske røtter, var en skikkelig hyggelig opplevelse! Vi sang nasjonalsangen og gikk i barnetog! Men det slår jo selvfølgelig ikke 17.Mai feiring i Norge med bunad og korps og alt som hører med!

Denne uken er det memorial weekend! Da dro vi opp til Utah og Cedar City! Vi har besøkt Carl, broren til Larry og hans familie! Vi har vært å fisket og vært og bowlet å hatt det gøy! Fikk noen fisk på lørdag men det var dårlig med fangst på søndagen, fikk ingenting!


De siste to ukene har jeg hatt det skikkelig gøy! Nå har det seg slik at jeg kun har 17 dager igjen i hele utvekslingsåret mitt! Det er helt utrolig å tenke på! Når jeg kommer tilbake til Vegas etter Utah så må jeg begynne å pakke! Jeg klarer så vidt å fatte at jeg har tilbrakt et helt skoleår på den andre siden av kloden! Hvem skulle trodd det!?!

Until Next Time!

-Astrid-

1 kommentar:

  1. Glede meeg <3 kos deg videre !
    Klem fra Trine !

    SvarSlett